logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Culinaire reis door Azië

Kom gezellig lunchen met vrienden, ontdek samen een nieuwe wereld en begeef je op een avontuurlijke culinaire reis door Azie. Raak geïnspireerd door de sfeervolle omgeving en get work done! Ervaar traditionele Thaise, Chinese en Vietnameze hoofdgerechten of laat je verassen door de rijke smaken van uniek oriëntaal bier.

Made in Asia

MIA is een jong en verfrissend nieuw asian spicy street food restaurant volgens het concept van share dining. Ontstaan uit de behoefte van mensen om gerechten met elkaar te delen, kun je er genieten van talrijke traditionele gerechten uit Azië. Gelegen op het centraal station van Nijmegen is het zeer goed toegankelijk.

Made in Asia biedt een breed scala aan uiteenlopende asian cuisine. Het is daarnaast de ideale omgeving om te werken of studeren. Ook kun je er ook terecht om heerlijk lunchen en te genieten van verfrissende cocktails, thee of goede koffie. Maak in vogelvlucht kennis met de Aziatische keuken en cultuur en proef onze traditionele gerechten, speciality thee en uniek bier.

Kom gerust werken of studeren in een sfeervolle en warme ambiance onder het genot van een lekker kopje koffie. Probeer ons breed scala aan speciality tea en get inspired! Van oudsher ingebed in de Aziatische cultuur is thee veel meer dan een warm drankje. Monniken roemden verschillende theeën voor hun geneeskrachtige werkingen, heerlijke smaken en aroma’s.

mia nijmegen

Share dining

Bedoelt om mensen nader tot elkaar te brengen en hen de mogelijkheid te geven een veelheid aan uiteenlopende gerechten te kunnen uitproberen, is share dining de ideale gelegenheid om met vrienden of collega’s uit eten te gaan. Het concept komt erop neer dat de gerechten in kleinere porties verdeeld worden over de tafel, zo kun je naast hetgeen je zelf besteld hebt ook genieten van de gerechten die je vrienden, kennissen of collega’s besteld hebben.

Bekijk onze menu

Trein gemist?

Wandel binnen en laad je lichaam op met ons uitgebreid lunchmenu.
Klaar terwijl je wacht waardoor je weer frist en fruitig je reis kunt voortzetten met een volle maag. Heb je minder tijd?, maak dan gebruik van ons afhaalluikje aan de perronzijde op spoor 35(naast de kapper).

mia to go